- Min Älskling!

Kristoffer , du är mitt hjärta , du är min själ. Du är luften jag andas och jorden jag går på. Jag vet inte hur mitt liv hade slutat om du inte hade räddat mig från mörkret och tagit min hand och flugit oss till ljusets land. När jag såg dig komma gåendes mot mig med ett svagt leende på läpparna så smälte jag totalt. Jag är så lycklig att jag vågade ta mitt första steg mot lycka och trygghet med dig ! Utan dig så vågar jag inte andas.. Jag älskar dig av hela mitt hjärta södnos!! Från din Denise Nilsson!


2010-10-31 @ 21:56:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Söndag

Hej
Igår hade man halloween fest och va ute och festa till 02.00 på natten mycket trevligt. Jag va utklädd till överklass bimbo för jag hade dålig fantasi och visste inte riktigt va jag skullle klä ut mig till så det fick bli bimbo och min pojkvän klädde ut sig till slicks vilket han likna också riktigt mycket.  Är inte bakfull idag vilket är skönt. Ska snart till Toy, ska nog rida ut på henne idag blir första gången och det vet jag ej hur det går:P men hon är snäll så det ska nog gå bra och dom som hade henne innan har ridit ut på henne:)


2010-10-31 @ 15:30:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Toy och jag :)


2010-10-29 @ 11:22:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Fredag

Hejsan!
Idag e det fredag och det e skönt har ledigt från skolan idag för att lärarna skulle på kurs el möte något sånt va det i alla fall. Men jag har inte varit i skolan så mycket för förra lördagen så ramlade jag med cyckeln:P och då hoppade min arm av. Den har gjort det innan men då har jag klarat av att sätta tillbaka den med hjälp av någon men nu när min pojkvän skulle hjälpa mig och få tillbaka den så fick jag inte det"/. Det gjorde skit ont så vi fick ringa min pappa så han och min mamma kom. Vi fick åka till akuten och min pojkvän fick sitta och hålla i min arm och han var tvungen att sitta helt stilla och typ spänna sig för gjorde han inte det fick jag skit ont. Jag kom snabbt in till doktorn när vi hade kommit till akuten och så hade jag så ont så jag fick morfin och muskelavslappnande vilket gjorde så jag inte hade ont och det tyckte jag va skönt, men sen har jag haft ganska ont i den i veckan och har haft den ganska mycket stilla för jag inte vill att den ska hoppa av igen. Så därför har jag inte varit så mycket i skolan. Idag ska jag till min foderhäst Toy som är ett varmblodsto på 11 år. Och hon e underbart snäll och lugn, men jag har inte kunnat rida henne så mycket för hon har ett sår på vänstra bakbenet som håller på att bli bra såret är bättre an va det va i början när jag fick henne. Men idag ska jag longera henne och pyssla lite med henne:) Sen i kväll ska jag mest ta det lugnt och se på idol.
Tjarå.


2010-10-29 @ 11:11:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Min nya blogg

detta är min blogg. just nu vet jag inte vad jag ska skriva!


2010-10-27 @ 10:54:34 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Välkommen till min nya blogg!


2010-10-27 @ 10:40:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()