Trött!

Hej Bloggen!
Idag har jag inte gjort så mycket. Har såklart varit ute i snön, jag och
Rihanna gjorde en snö lykta idag som blev jätte fin hehe:P. Sen så va jag i stallet och snacka och fixa lite med Toy. Sen har man varit lite påå nova och titta runder för pappa skulle leta efter present tilll mamma så vi gick runder men mamma hitta inget och sen åkte vi till center syd men då hitta vi inget heller, så vi åkte hem. och nu ska jag sova för imorn ska man juh till skolan.
Hej då bloggen!


2010-11-28 @ 22:45:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Pulka

hej bloggen!
Idag ska jag och älskling test åka pulka med Toy. Jag hoppas det kommer gå bra haha fast hon kanske blir rädd och springer iväg:P då flyger min älskling för han ska få åka först:P. Som tur e har Toy fått på sig vinter skor:). Imorn är det första advent mysigt dock tror jag ska baka och sen julpynta. Sen fyllde Freya 2 år i torsdes :) fast jag va inte hemme"/ för jag skulle till doktorn i malmö och jag va där så sent hos doktorn och ännu senar kom jag hem. Jag kollade i alla fall min arm som har hållt på att hoppa ur led. Jag ska nog operera armen ska göra en magnet röntgen först och se om det behövs, fast jag hoppas att jag blir opererad för jag vill inte att den ska hålla på att hoppa ur led. Min lilla vovve Nellie e med valpar och hon börjar bli sakta större så himla gulligt det e beräknat att hon ska föda 26 december synd att det inte va på julafton för det hade vart världens bästa jul:). Fast det kommer det bli ändå för min älskling ska vara med och fira jul i år igen:). Nästa fredag ska vi åka till ullared och kolla och köpa lite julklappar:). Men nu ska jag dra och äta frukost och sen åka till stallet.

Hejdå bloggen!


2010-11-27 @ 10:07:15 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Ännu mera snö

Hej bloggen!
Idag e det såklart ännu mera snö och halt. Så imorse när jag skulle gå till bussen med älskling för han skulle övningsköra i kristianstad så han fick åka tidigt med mig. Men när jag ska ta bussen till lund så inser jag att jag kommer missa mitt tåg som går från stationen kl 07.39 och jag va inne 07.47. så jag blev skit arg och tog bussen och åkte hem igen men då när jag smsar mamma så säger hon att hon e och tränar. Så jag fick sitta och vänta på min mamma 1h 30 min skit drygt fast sen när mamma kom så gick vi och fick. Sen åkte vi hem och då gick jag upp och la mig i sängen och sms bråka lite med min pojkvän men det e bara för att han är så dryg ibland och det pallar inte jag så då blir jag arg. fast imorgon ska jag ta mig till skolan och då hoppas jag att jag hinner. Sen efter skolan ska jag till malmö och kolla min arm. Jag hoppas inte jag måste operera den. Nu ska jag faktiskt se på tv och ta det lungt.
Hej då bloggen!


2010-11-24 @ 17:51:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Snö


2010-11-23 @ 19:25:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Snö!

Hej Bloggen!
Idag har jag haft ival ridnig och det har varit så kallt. Och sen så ha det blåsigt och snöat hela dagen och varit skit kallt. Sen så tänkte jag att jag skulle rida Toy idag, det gick juh inte för det snöade alldeles för mycket så det va inte så kul. Som tur va så fick toy och dom andra hästarna komma in tidigt idag:). Nu ska jag se på paradise hotel. Sen ska jag sova för jag e så himla trött. Fast jag hoppas ändå att det snöar mycket imorn för då är säkert tågen inställda så man inte kommer till skolan:P. Men kommer lägga upp en bild på hur mycket det snöa idag när jag hade ival.
Hej då Bloggen!


2010-11-23 @ 19:19:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Nellie<3


2010-11-22 @ 08:55:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Smilla


2010-11-22 @ 08:53:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Hemma

Hej Bloggen!

Sitter hemma för jag ska göra tester på mina hundar, sånt man får göra när man har etologi. Rätt tråkigt och trött är jag. Men jag tänkte börja med det snart. Min pojkvän sitter och dryg och sjunger massor av tramsiga barnlåtar:P. Sen så ringde min mentor och skällde så jävla dryg hon e. Jag hatar verkligen den människan. Men nu ska jag nog se till att börja med mina tester.
hej då bloggen!


2010-11-22 @ 08:49:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Så typiskt!

Hej bloggen!
Idag har jag mest tagit det lugnt för jag har varit ganska trött. Fast jag har varit i stallet jag red Toy idag oxå. Och när jag hade ridit klar henne märkte jag att Toy hade tappat en sko till så jäkla drygt. men det ska komma en hovslagare till stallet imorn och då ska jag höra med han om han kan sätta dit skon och sen ska jag fråga honom om han har ´så han kan ta in mer kunder för då tänkte jag ha honom för han jag har nu e jätte dålig asså. Och han hovslagaren som kommer imorn är mycket bättre vad jag vet. Imorn är det skola vilket jag tycker är drygt för jag vill hellre vara hemma och sova:P. Nu ska jag gå ut med min lilla hund Nellie och sen se på tv och sova:).

hej då bloggen!


2010-11-21 @ 20:20:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Dålig på att skriva i min blogg!

Hej bloggen!
Asså jag e verkligen dålig på att sriva i min blogg.
Jag vet liksom inte vad jag ska skriva?
Om jag ska skriva vad jag tycker och tänker el om vad jag gör om dagarna?
Det e sjukt svårt tycker jag fast jag vill juh att det ska bli bättre så fler läser. Fast jag e ingen sån modetönt och jag har inga planer på att bli det. Tycker det e tråkigt om jag ska vara ärlig och det e nog bara för att alla skriver om mode och smink så man vet inte vems man ska läsa och visa handlar typ bara om samma sak och det är fett tråkigt:P. Jag tänkte göra min blogg som typ en dagbok för det e juh typ som det. Fast jag tänkte skriva om mina tankar oxå för jag är en person som tänker mycket:P. Men nu ska jag faktiskt läsa andra bloggar och sen ska jag se på film.
Hej då bloggen!


2010-11-20 @ 22:12:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Tråkigt!

Hej bloggen!
har inte orkat skriva på ett tag för jag har varit så trött:P.
Min bror fick avliva sin hund i måndes som va riktigt sorligt. Hon hade fått blod cancer och mådde jätte dåligt, så hon fick somna in. Alla blev ledsna fast min bror blev mest så mamma och jag satt och snacka om att vi skulle ge han en hund i julklapp och så hitta vi den hunden han gillar grand danios. så vi va och titta på valpar som va 12 veckor igår och han hitta en han ville ha. Så han fick den i julklapp:) hon heter Agnes och är nästan helt svart jätte söt faktiskt:). Sen så suger skolan som vanligt :P. Johanna har fixat min blog så den ser lite bättre ut men jag ska be henne fixa den mer imorn:). Men nu ska jag läsa andra bloggar.
Hej då bloggen.


2010-11-18 @ 20:15:47 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Söndag

Hej bloggen!
Inget speciellt har hänt idag har mest varit trött idag och inte gjort så mycket mer än att jag har legat och tittat mycket på tv. Va i stallet idag skulle rida Toy men hon hade tappat en sko så jag kunde inte rida henne. Så jag och älskling bara fixa till henne. Jag e faktiskt nöjd över Toy för nu kan man ta henne utan stigbett och det känns bra för hon tycker verkligen inte om att ha den:). Titta på Mtv idag titta på dom nya avsnitten av teen mom tyckte det va bra lite synd om vissa av dom e det faktiskt. Som hon Catelynne vet ej riktigt hur det stavas men i alla fall. Jag förstår inte hur man kan vara så stark att adoptera bort sitt barn jag menar tänk när dom blir äldre och får barn får man inte skuldkänslor då att man en gång fick ett barn men inte kunde ha det? Jag hade i alla fall fått skuldkänslor och sen om jag hade träffat det barnet jag hade adopterat bort sen när den va äldre med det barnen jag har då som jag kunde behålla asså jag hade juh inte klarat av det faktisk. Men det finns juh dom som klarar det. Jag tycker faktiskt det är lite tråkigt att blogga men ändå inte för det känns som man bara kan skriva av sig vilket e skönt:). Men jag kanske skulle göra min blogg lite mer intressant så mer människor läser den. Nu ska jag se på tv med min älskling.
Hej då bloggen!


2010-11-14 @ 22:03:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Lördag!

Hej bloggen!
Idag har jag inte gjort så mycket. jag va och handlade morötter till Toy och  godis till henne oxå. Sen så red jag inte henne idag för det va för blåsigt väder så det va lite drygt. Har bakat paj idag oxå hoppas den bara blir god nu oxå men det brukar mina pajer bli utan att skryta:P. Min mamma har fixat god mat idag så jag ska gå och äta snart men jag tänkte skriva lite först vad jag har gjort idag. Men detta e vad jag typ har gjort idag:P har mest varit lat ochh typ tittat på tv:P Men ska dra nu skriver kanske mer sen om jag orkar men det tror jag nog inte ska nog se på film med älskling:).
Hejdå Bloggen!


2010-11-13 @ 17:51:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Fredag!

Hej Bloggen!
har inta skrivit på ett tag har inte orkat nu när skolan har börjat. jag e rätt trött på skolan i alla fall på den skolan jag går nu. Dåligt och tråkigt väder e det idag oxå så jag har inte kunnat rida min häst idag men det gör inget för hon fick röra på sig igår och sen imorn ska jag försöka röra på henne om det inte blir tråkigt väder då med. Idag när jag och min älskling skulle ta in dom regna det jätte mycket så både han och jag blev blöta:P. Ska se på idol idag hoppas dom ska sjunga bra kåtar idag tycker det har varit lite tråkiga låtar dom har fått sjunga till och med förra gången va det lite dåliga låtar. Min brors hund har mått dåligt ett tag och sen igår hade hon jätte hög feber så min mamma trodde hion skulle dö och sen trodde hon att hon hade fått cancer el något allvarligt för hon har varit sjuk länge så först tänkte dom avliva henne igår när hon körde till vetrinären men vetrinär en gav henne en spruta som skulle få henne att piggna till och gjorde hon inte det hade hon nog leukemi. Men hon piggna till och e pigg idag har bara lite svullnader på tassarna. Sprutan va typ diabetes spruta så hon har nog diabetes men jag vet ej riktigt. Fast det e tur att det inte va cancer så man behövde avliva henne. Men nu ska jag dra och hjälpa till att laga mat.
Hej då Bloggen!


2010-11-12 @ 17:03:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Måndag

Hej bloggen!
Sitter just nu i skolan och är jätte trött. Jag fick gå upp kl 05.45. Fast jag åkte med min pappa och min bror som jobbar i lund. Så fick jag hoppa av en bit från stationen så skulle jag vänta på stadsbuss och kl va typ 07.08 och det tåget jag tar går 07.39. Sen när jag står och väntar kommer typ inte bussen så jag började gå mot stationen isället. Sen när jag va vid sjukhuset fick jag öka jätte mycket!. Fast jag hann med tåget precis typ och sen så hoppade jag av i kävlinge och åkte bil med Johanna hennes pojkvän körde. Slutar kl 14.20 idag vilket är skönt, sen ska jag åka till lund och möta min älskling. Och sen ska vi typ åka hem och sen till stallet, jag ska försöka motionera Toy idag men jag vet ej om jag hinner e hemma vid mig typ kvart i 5. men jag ska be mamma köra mig dit direkt så jag hinner motionera henne. För jag ska verkligen få i gång henne så hon kommer i form. Men nu ska jag fortsätta plugga.
Hejdå Bloggen.


2010-11-08 @ 09:45:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Freya:)


2010-11-07 @ 20:32:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Söndag

Hejsan bloggen!
Idag har jag varit i stallet och ridit Toy. Vilket gick bra idag med:). Mamma och älskling va med idag. Fast mamma hjälpte till mest när jag red fick toy gå iform idag men kan inte anstänga henne för mycket för hon har inte så bra kondition. Så hon blev lite svettig idag. Men sen skulle jag testa att galoppera på henne men det gick inte så bra utan hon började trava snabbare istället:P men jag ska försöka lära henne att komma upp i galopp. Sen när vi kom hem från stallet åt vi lite lunch sen åkte jag, mamma, pappa, Älskling, Rihanna, viggo, min nror och hans tjej och sen hans barn ner till malmö till det nya möbelvaruhuset som ligger där Ikea låg innan. Fast det va så himla mycket människor och typ älskling, jag och viggo gick och tittade på sängar vissa va så snygga men så jäkla dyra typ den sängen jag ville ha kostade 20 tusen vilket e rätt dyrt men den va juh fin:). Vi va inte där så länge för det va så mycket folk så man pallade inte:P. Och jag va rätt trött oxå eller jag e trött nu oxå så ska gå och lägga mig snart för imorgon e det skola. Vilket jag e skit trött på men jag vte ej hur jag ska göra. Jag går djurvård. Jag gillar djur och så men skolan e så jobbig att gå i och det tar liksom nästan 2 timmar för mig att åka. Jag går upp kl 05.45 och e framme i skolan kl 08.15. jag får åka buss, buss, tåg och buss. jag går i svalöv och bor typ i hörby. Dom har internat på skolan men där vill jag inte bo för jag trivs inte av det. Just nu funderar jag bara på hur jag ska göra med skolan för jag hinner inte med och jag tycker inte det e kul att plugga:P. Men det måste man juh så man kan få jobb. Nu ska jag snart lägga mig i sängen och se på film och mysa med min älskade pojkvän:)<3.
Hejdå Bloggen!


2010-11-07 @ 20:27:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Lördag!

Hej bloggen!
Idag red jag Toy. Det gjorde älskling och min brors barn Malin med. Först red jag en stund sen fick älskling rida och han red helt själv vilket e skönt så slipper jag gå och leda Toy hela tiden, men jag fick faktist leda henne när han skulle trava. Sen Tog jag fram en bom för jag skulle testa oc se hur Toy reagerade när hon fick se en bom hon har aldrig gått över bommar eller hoppat hinder. Fast hon tittade bara en stund på bommen innan vi gick över, sen efter tredje gången släppte jag och då red älskling själv över bommarna med Toy. Sen fick Malin hoppa upp och rida en stund och fick oxå rida lite själv. Toy är en mycket snäll och underbar häst men hon måste hålla koll på allt som händer så hon blir ganska rädd när hon hör något:P. Sen när vi kom hem åt vi god mat. Mätt blev man i alla fall hehe:P Nu ska jag och älskling se på film vet inte riktigt vilken men det blir säkert någon bra:).
Hej då bloggen!


2010-11-06 @ 20:40:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Måndag

Hejsan !
Idag har jag varit i stallet med Johanna och vårat fosterbarn Rihanna som är 5 år. Vi red och pysslade med Toy. Det är lite drygt att rida Toy för hon har liksom inga muskler så hon anstränger sig rätt mycket när hon rör sig men jag har inte ridit på henne så mycket för det såret hon har men såret är inte alls stort längre men det är svullet. Fast det va mer svullet innan än va det är nu och det är bra. Jag ska börja rida henne mer nu så hon kan börja bygga muskler och kondition för den är heller inte så bra. Men det va ändå roligt att rida lite runt på henne idag fast man kan typ inte hålla balansen i henne för då känns det som om hon ska ramla så dåligt med muskler har hon faktiskt men hon har stått stilla mycket där jag lånar henne ifrån nu. Hon blev juh skaddad där så dom kunde juh inte rida henne sen har hon juh bara stått tills nu när jag låna henne så jag ska försöka fixa det men jag vet ej än riktigt hur?"/. Det är skönt nu när man har höst lov för då kan man vara i stallet på dagen och fixa med henne för det blir juh mörkt tidigt nu och jag har inte fixat så jag kan vara i ridhuset än men jag ska försöka fixa det nu innan jag ska tillbaka till skolan. Jag hann inte rida ut med Toy i går för det blev försent och sen blev det mörkt. Vi fick aldrig in henne heller för vi hade tänkt rida henne lite men det tyckte inte hon så den hästen hon brukar gå med ibland började springa i hagen och då skulle Toy också det så jag och Johanna höll nog på minst en 45 minuter men vi gav upp till sist för det blev för mörkt, men sen när dom märkte att vi tog in den andra hästen som gick själv då skulle dom verkligen in då stog dom vid ingången av hagen och väntade:P. Men nu har i alla fall Johanna fått rida på Toy:). I morgon ska jag och alla andra i familjen åka och bada men jag vet ej var men det kommer nog bli roligt. Alltid lika roligt att bada med små ungarna:)
Hej då!


2010-11-01 @ 18:43:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()